‘Mirisom’ Lotusa premijerno na CMC-u i portalu Muzika.hr

Grupa Lotus snimila je ovih dana videospot  za svoj novi, drugi singl “Mirisom”. Spot premijerno pogledajte danas, 30.01. u vijestima CMC televizije te na portalu Muzika.hr, u 19 sati. Nakon singla “Naš svijet” kojim su odmah dali naslutiti da od njih možemo očekivati još mnogo, novim spotom već dokazuju da su si postavili visoke glazbene i estetske standarde. U suradnji s redateljem Tomislavom Povićem pjesmi “Mirisom” dali su vizualni identitet i pečat. Art koncepcijom spota ostavlja se dovoljno prostora da originalnost glazbe i teksta dođe do izražaja. Spot ne zadaje okvire, ne ograničava maštu gledatelja, već mu daje mogućnost da kreira neku svoju, drugačiju sliku pjesme “Mirisom”. Baš kao što je miris neuhvatljiv i na neki način apstraktan, tako je i spot teško smjestiti u prostorno-vremenske okvire.

Stihovi iz pjesme “mirisom za ples sada mamiš me” jasno govore da je riječ o zavođenju, a spot dodatno naglašava odnos glavnih aktera. Svi koji jutro doživljavaju kao erotično razdoblje dana, zasigurno će se prepoznati u pjesmi “Mirisom”, a tako i oni koji misle da su senzualni i samo pogledi, riječi, mirisi…
Glazbu pjesme “Mirisom” potpisuju Filip Kozlica i Nikola Betica, a tekst sam Filip Kozlica.
Nakon odličnih lanjskih nastupa u Sax!-u, Lotus nastavlja uspješnu suradnju s tim klubom u kojem će 03. ožujka pozornicu dijeliti s bendom Replica, a prije toga 18.02. nastupaju na Samoborskom fašniku te 25.03. u Kninu (caffe bar A3)