Karting kup za žene

Karting Arena Zagreb organizira Cup, pojedinačno natjecanje u kojem se traži najbolja vozačica i najbolji vozač. Osim dobre zabave i preporučene doze adrenalina, najbolja vozačica će osvojiti 3.500 kuna, a najbolji vozač 7.500 kuna (kotizacija za žene je 100 kuna, a muškarce 200 kuna). Prijave traju do 17. veljače 2012.

U protekla tri mjeseca Karting Arena Zagreb organizirala je tri timska “endurance” natjecanja u kojima su se okušali amateri, ali i najpoznatiji hrvatski automobilisti: Niko Pulić, Juraj Šebalj, Goran Popović, Ivan Pokos, Marko Sitarić, Nikola Belohratski i ostali. Karting Arena nastavlja “racing” program i prvi put organizira pojedinačno natjecanje metodom eliminacije u kojemu svi natjecatelji imaju uvjete: isti go-kart, ista težina, isti tehnički i klimatski uvjeti itd.
Paolo Gagliardini, višestruki europski karting prvak i osnivač Karting Arene Zagreb: “Naš  cilj je da ljudima pružimo što više zabave, uz profesionalnu organizaciju i program natjecanja. Karting Arena Zagreb Cup namijenjen je svima koji se žele dobro zabaviti, a pritom i pokazati svoj vozački talent. Karting Arena trenutno broji više od 8.000 članova ali udio vozačica je manji od 20 posto. Stoga smo napravili odvojenu kategoriju za žene, kako bismo i njih potaknuli da se uključe u natjecanja Karting Arene Zagreb”.