Novi singl Rastka Miloševa RASA ”THE WAY WE WERE” feat. Rebbeca Haviland

Predstavljamo Vam novi singl Rastka Miloševa RASA pod nazivom ”THE WAY WE WERE” feat. Rebbeca Haviland s njegovog novog, aktualnog albuma ”Sanctuary”.  Ovaj je sjajan Rasov album  u vrlo kratkom vremenu odlično primljen u glazbenim krugovima.U pripremi je i snimanje spota za ovu pjesmu koje će se dogoditi u Americi, početkom ožujka, kada Ras planira i snimanje novih autorskih pjesama.
Autor ovog prekrasnog singla, kao i svih ostalih deset skladbi na albumu je sam RAS. Producent pjesme uz Rasa je Dragan Čačinović – Chach, naš najbolji glazbeni producent osamdesetih i devedesetih godina, koji sada vrlo uspješno radi u New Yorku, s velikim američkim zvijezdama od Roberte Flack do Alicie Keys.”Somen, Sveto i Brk su sudjelovali u aranžmanu, dok je pjesma nastajala u Zagrebu, a Rebbeca je stisnula par tipki i otpjevala C chorus u NY, što je pjesmi dalo novu dimenziju i širinu. Na njen glas svakako računam u par pjesama,  u novom materijalu, toplinu i senzualnost koju ima je teško naći u tako mladom paketu.”
Rebbeca Haviland svojim je prekrasnim glasom dodala još boje na ovo platno u nastajanju. Rebbeca je okružena glazbom cijeli svoj život. Njezina baka bila je pijanist i učitelj, a djed swing drummer.  Počela je pisati svoju glazbu u dobi od dvanaest i prvo iskustvo o lokalnoj glazbenoj sceni doživjela je kada ju je otac odveo da vidi njene stričeve kako sviraju u rock and roll / blues bendovima. Ovdje će se Rebecca upoznati s blues stilom koji će imati najveći utjecaj na njezino pisanje pjesama.
Rebecca je pjevač / tekstopisac čiji se glas najčešće uspoređuje s Norah Jones i Fiona Apple. Njezine pjesme kombiniraju različite žanrove glazbe, uključujući folk, rock, pop i jazz. Svira uzduž istočne obale, a nastupila je u New York Cityju na glasovitim mjestima poput  The Bitter End, The Living Room, The Cutting Room i The Red Lion. Njezina je prva studijska ploča “Taking Advice From Strangers” neovisno  objavljena u veljači 2005., a u ožujku 2006. izdala je svoj drugi album. Izrazito je talentirana glazbenica, anđeoskog glasa.Za nju, kao i za druge koji su sudjelovali na ovom albumu, RAS kaže:”Rebbeca Haviland, Ayanna Irish, Emilie Mover, Mike Harvey…  svako od njih suveren na svom terenu, potpuno i bez ostatka posvećeni muzici i čudesno talentirani, dragi i vrijedni ljudi…”

Ovaj novi singl možete poslušati na : http://soundcloud.com/deechach/the-way-we-were-feat-rebbeca