NOVI VIDEOSPOT ZORANA PREDINA & MATIJE DEDIĆA “TI SI MI U KRVI” (LIVE IN GAVELLA)

Novi videospot Zorana Predina & Matije Dedića za pjesmu “Ti si mi u krvi” premijerno  ste mogli pogledati  jučer na portalu Jutarnji.hr i u vijestima CMC televizije.Jednu od nenadmašnih balada s ovih prostora, pjesmu “Ti si mi u krvi”, staru gotovo 30 godinu, Zoran Predin & Matija Dedić obradili su na zajedničkom albumu “Tragovi u sjeti” (Aquarius Records, 2011.). Spot je snimljen tijekom koncerta u Gavelli, 21. prosinca 2011. i zapis je tog trenutka, bez mogućnosti da se dorađuje i ušminkava, a prekrasnu poetsku atmosferu pjesme dodatno je naglasio prostor Gradskog dramskog kazališta Gavella.

Sam kompozitor pjesme “Ti si mi u krvi” Kornelije Kovač pohvalio je Predinovu & Dedićevu obradu. No, dati joj neku novu perspektivu nakon Zdravka Čolića nije jednostavno i uvijek može biti sklizak teren na što Predin kaže:
“Pjesmu ‘Ti si mi u krvi’ više nitko neće otpjevati u pop maniri kao Zdravko Čolić. Takmičiti se s njim stvarno nema smisla. Ali ja sam je vratio u njezinu kolijevku i dao joj novi život. I nešto svoje. To je presudilo. Sada je tu, među nama, kao nova. Kako sama pjesma kaže :  “…. i svaki put, kao da je prvi…”. Nakon dva koncerta u Gavelli u prosincu, Zoran Predin & Matija Dedić 11.02. stižu u zadarski klub Arsenal.

Za sve koji nisu vidjeli premijeru spota to mogu učiniti sada: