Saznajte koju pjesmu će Nina Badrić pjevati na Eurosongu!

U subotu, 18. veljače od 20h HRT vam donosi  Ninu Badrić i dašak Eurosonga. Na Prvom programu moći ćete pratiti specijalnu emisiju „Dora 2012 – Idemo na Eurosong s Ninom“, koja ide uživo iz studija Anton Marti. Bit će to sat vremena eksplozivne i ekskluzivne glazbeno-plesne zabave, a veliki finale uslijedit će predstavljanjem pjesme s kojom će Nina nastupiti na Eurosongu.Uz veliki, posebno složeni orkestar pod ravnanjem Ante Gela, Nina Badrić i njeni gosti izvest će uživo nove verzije svojih pjesama. Ninini gosti u subotnjem show programu bit će: Kaliopi, Rambo Amadeus, Emilija Kokić, Maya Sar, Nina Radojčić i Hari Mata Hari. Naravno da je ključna poveznica u odabiru gostiju – Eurosong – na kojem su neki nastupali, a neki će to to tek učiniti.

Paralelno uz bogat glazbeni program, vizuru će obogatiti plesačice i plesači koji će promijeniti stotinu kostima plešući u posebno priređenim koreografijama. Podij će rasplesati plesne skupine: Step by Step, Atomic Dance Factory, plesači Ivone Perkov i plesnog studija Tala, a svaki njihov pokret pažljivo će pratiti redatelj Ivan Miladinov.
Nina Badrić, naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu u Bakuu, Azerbajdžan, u showu će premijerno izvesti i pjesmu s kojom će predstavljati Hrvatsku na najvećem i najgledanijem svjetskom televizijskom spektaklu. Posljednjih dana na forumima se vodila žestoka rasprava o tome da li se radi o nekoj od pjesama s Nininog novog albuma „NeBo“ ili je riječ o pjesmi koju tek treba snimiti. Kako bi u subotnjem nastupu uz Ninu mogli uživati i njezini obožavatelji Nina je preko svoje službene Facebook stranice omogućila da se čak 500 fanova nađe u publici.
Nina, iza koje je dugogodišnja plodna glazbena karijera, odabrala je na Eurosongu predstaviti svoju autorsku skladbu, a jedini način da među prvima saznate o kojoj pjesmi je riječ je da subotnju večer provedete uz Prvi program HRT-a!