U AKCIJI ZA POMOĆ DJECI OBOLJELOJ OD RAKA SKUPLJENO 6.500 KN

Završena je akcija igrača Medveščaka Michaela Ouzasa i Ivana Šijana za pomoć djeci oboljeloj od raka. Cilj ove akcije bilo je informiranje građana o ovoj opakoj bolesti te prikupljanje i donacija sredstava udruzi Hrvatske lige protiv raka. Tim su se povodom na EBEL utakmicama Medveščaka u Domu sportova 12.  i 14. veljače prodavale zimske Medveščakove kape od čega je dio prihoda doniran udruzi. Navijači Medvjeda još su jednom pokazali svoju ljudskost, a u dvije utakmice prodajom kapa prikupljeno je 6.500 kuna donacija za Hrvatsku ligu protiv raka.


– Hvala navijačima i svima onima koji su prepoznali našu inicijativu i aktivno se uključili u akciju za pomoć djeci oboljeloj od raka. Ova akcija samo je mali korak za pomoć u borbi protiv ove opake bolesti, ali vjerujem da smo učinili puno ukazujući javnosti na važnost prevencije od bolesti.  – izjavio je Michael Ouzas te još jednom zahvalio navijačima na sudjelovanju u ovoj akciji.
Ivan Šijan zadovoljan je što su se gledatelji uključili u akciju i što su kupovinom kapa donirali sredstva udruzi Hrvatska liga protiv raka:- Gledatelji su prepoznali vrijednost naše akcije i hvala im na svakoj kuni koju su donirali za pomoć djeci oboljeloj od raka. Nadam se da će ova simbolična sredstva biti od koristi, a svaki spašeni život bit će naša najveća pobjeda. Sretan sam što su naši navijači još pokazali svoju humanost i što su još jednom dokazali da su spremni na odricanje za one kojima je pomoć najpotrebnija.