Za Valentinovo Sandra Bagarić predstavlja novi singl i spot za evergreen „JA LJUBIM…“


Novi video spot Sandre Bagarić za evergreen „Ja ljubim…“ stiže nam upravo ususret Dana zaljubljenih! Spot se tijekom ovog tjedna već zavrtio u sklopu televizijskih programa, a Sandra je premijeru spota tempirala upravo oko Valentinova. Uz spot, Sandra predstavlja i istoimeni singl, sve u duhu ljubavi koja je, priznaje, glavni pokretač njezine pršteće energije u poslu i životu!

„Ja ljubim je lajtmotiv moga života. Pjesma koju pjevušim kad sam doma, kad sam sretna, dok kuham, zalijevam cvijeće…i zaista tekst pjesme kaže kad smo zaljubljeni – cijeli svijet je divan!… ostvareni su sretni sni… naravno, ne mogu a da ne citiram mjuzikl Tko pjeva zlo ne misli,“ komentira uz smijeh Sandra Bagarić, koja je upravo prema evergreenu „Ja ljubim…“ nazvala i svoju koncertnu turneju s kojom je započela još prošle godine. U pratnji supruga i pijanista Darka Domitrovića, već je obišla mnoge hrvatske gradove, a suprugu, kao najvećoj potpori u životu i na sceni Sandra samo kratko kaže: „Sve je započelo na Muzičkoj akademiji prije dvadeset godina, u sobi broj 13, u učionici prof. Ljiljane Molnar-Talajić, ostalo je povijest…“
Ovaj glazbeni bračni par svoj savršen sklad u poslu i privatnom životu zahvaljuje uvelike i ljubavi prema glazbi koju dijele, priznaje Sandra. Pa tako i ne čudi da su Sandra i Darko za ovo Valentinovo svim poklonicima opereta, mjuzikala ali i onih istinskih, nostalgičnih evergreena odlučili pokloniti ovu sjajnu obradu jedne od svojih omiljenih skladbi – „Ja ljubim…“ (V.Dunajevski/S.Strahov), praćenu originalnim video uratkom koji Sandru razotkriva u onom pravom svjetlu – veselu, razigranu, i beskrajno zabavnu! U režiji Daria Godiča i tima Cinematix Produkcije, spot je sniman na nekoliko lokacija – na daskama zagrebačkog kazališta Komedija, u karlovačkom teatru „Zorin dom“ i u zagrebačkom Glazbenom zavodu.Vjerujemo da će singl i spot u najkraćem roku osvojiti publiku i gledatelje i izvan hrvatskih granica, jer ipak – poruka ljubavi je doista ona univerzalna, a Sandra Bagarić sa svojom interpretacijom pjesme „Ja ljubim…“ – neodoljiva!