Maya Sar u Rimu oplemenila pjesmu za Eurosong!

Pjesma s kojom će Maya Sar natupiti u drugoj polufinalnoj večeri 24. svibnja u Bakuu proteklih sedam dana je glazbeno oplemenjena u Quattro uno studiju u Rimu. Pod palicom maestra Adriana Pennina, jednog od vodećih glazbenih producenta San Rema snimane su gudačke dionice pjesme. Orkestar sa kojim je Maya snimila pjesmu je “Roma Sinfonietta”, oformljen 1993. godine. Ovaj orkestar već punih dvanaest godina redovno sarađuje sa Enniom Morriconeom, dobitnikom Oscara za životno djelo 2007. godine, koji je široj publici  poznat kao skladatelj glazbe za filmove “Za šaku dolara”, “Za koji dolar više”, “Dobar, loš, zao”. Ovaj orkestar također surađuje sa velikim imenima iz svijeta glazbe kao što su: Quincy Jones, Roger Waters, Michael Bolton, Nicola Piovani, Claudio Baglioni, i drugi.
Suradnja orkestra “Roma Sinfonietta” i Maye Sar na snimanju eurovizijske pjesme “Korake ti znam” po prvi puta spaja ovaj renomirani orkestar sa nekim glazbenikom s naših prostora.


Ovogodišnja pjesma koja će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na 57. Eurosongu zove se “Korake ti znam”. Pjesmu u izvedbi Maye Sar prvi put će te moći javno čuti/vidjeti u programu BHT1 15. ožujka ove godine. U sklopu specijalnog programa koji će pratiti predstavljanje pjesme, emitirat će se i video spot za “Korake ti znam”.
Budite 15. ožujka uz programe BHRT-a, dakle BHT1, BH Radija 1 ili on-line na www.bhrt.ba i na www.eurovision.tv gdje će moći pratiti sve novosti vezane uz Mayu Sar, “Korake ti znam” i Eurosong.