Premijera spota “SPREMAM ŽIVOT”: Lee Dekleve

Aktualni singl kantautorice Lee Dekleve dobio je videospot. Priču videa “Spremam život” uobličila je splitska redateljica Marcella Zanki, poznata po radu na Gibonnijevom spotu “Čemu se nadaš srce moje”. U spotu, Lea odjevena samo u spavačicu, u opskurnoj sobi vodi bitku s ‘demonima’ iz prošlosti te bježi od dosadašnjeg života.
 
“Pjesma ‘Spremam život’ odraz je mog stanja iz ne tako davnog životnog razdoblja. Priča govori o ženi koja želi okrenuti novu stranicu u životu. Iako je svjesna da će njena neprežaljena ljubav ostati nedodirljiva i neponovljiva, ipak se od nje odlučila oprostiti”, rekla je Lea, koja je spot snimala na nekoliko lokacija u Dalmaciji i Zagrebu.
U kadrovima se pojavljuju i mali glumci iz Splita te Lu Dedić, koja je gostovala i na samoj pjesmi.
“Mislim da je ovo jedan od mojih najzrelijih tekstova. Kroz pjesmu sam opisala koliko je ljubav važna, no ako zbog nje izgubiš sebe, treba je zaboraviti i ‘pospremiti u ladicu’ s lijepim sjećanjima, ma koliko bilo teško”, izjavila je Dekleva, kantautorica koja nakon dva osvojena Porina za pjesmu “Dogodila se ljubav…”, nastavlja raditi na svom drugom studijskom albumu. Nasljednik prvijenca “EmociJA”, uključivat će i pjesmu “Spremam život”, ali i novi singl koji će biti objavljen uoči ljeta. Do tada “Spremam život” nastavlja osvajati radijske top ljestvice, a od danas i televizijski eter.