Modna kuća Parah uz brojna poznata lica predstavila novu ljetnu kolekciju


Jučer je u  centru Zagreba otvoren  butik modne marke Parah, koji nudi sve što je potrebno za ljeto, a to su kupaći kostimi! Kroz Parah boutique prošetala je široka generacijska lepeza opće poznatih lica sa malih i velikih ekrana. Među prisutnima mogli smo vidjeti mlade glumice Helenu Minić, Jelenu Perčin, Dariju Lorenci, redateljicu Irenu Škorić, kostimografkinju Maritu Ćopo, ikonu hrvatskog ozbiljnog novinarstva Mirjanu Rakić, glavnu tajnicu Ministarstva kulture Danielu Petricevic kao i hrvatskog supermodela prekrasnu Adrijanu Dejanović.

Interese muške populacije štitile su jake snage; glumci Robert Kurbaša i Boris Mirković, te modni stilist Ivan Friščić. Glazbeni svijet predstavili su; dvostruki osvajač Zlatne kugle DJ Oli Do Boli – Oliver Linzbauer i najsjajnija zvijezda urbane zagrebačke DJ scene Emilio Dalbello,te popularni voditelji Mirko Fodor i Davor Meštrović.
Na upit kakve kostime  preferira i  kupa li se na nudističkoj plaži ili u toplesu  jelena Perčin je odgovorila:
‘Volim jednostavne kostime, dvodijelne, mislim da je to zdravije. Šta se nudizma i toplesa tiče, meni je to nezamislivo, ne kupam se nikada u toplesu. Nezamislivo mi je kupat se gol u moru, to mi je nehigijenski’.