“Ne brini” vokalne skupine Rivers

Na ovogodišnjem CMC festivalu koji će se održati u Vodicama, 15. i 16. lipnja vokalna skupina Rivers predstavit će novu pjesmu, kojom ujedno najavljuju i novi nosač zvuka. Ana, Katarina, Maja, Jelena, Irena i Patricija prije godinu dana započele su pripreme za novi album, a izrazito zabavna najavna pjesma “Ne brini” najbolje će najaviti njihov treći album, čija koncepcija nastavlja kvalitetu prethodnih albuma za koje je skupina Rivers dobivala nominacije, ali i Porine.


Pjesma “Ne brini”,  hrvatska inačica hita Stevieja Wondera »Don’t You Worry ‘Bout A Thing«,  nastala je uz pomoć tekstopisaca Ines Prajo i Arijane Kunštek i posebne gošće, Tamare Obrovac koja je potpisala vokalni i instrumentalni aranžman.Kreativna ekipa uključuje i Ivana Pešuta koji je izradio aranžman za brass sekciju, te odsvirao električnu gitaru, dok je bubnjevima vladao Branimir Gazdik. Pridružio se i nezamjenjivi Henry Radanović na basu, a i Big Band HRT-a je imao svoje predstavnike: Antonija Gečeka na trubi i Olivera Ereša na saksofonu. Pjesmu će pratiti i najavni videospot u režiji Radislava Jovanova Gonza, koji će uskoro biti premijerno prikazan.
Album koji će izaći ovog ljeta bit će ugodno iznenađenje na hrvatskim radio postajama. Unijet će svježinu i raskoš vokalnog zvuka u već prepoznatljivom stilu vokalne skupine Rivers, čiju su kvalitetu instrumentalno i aranžerski poduprijeli i gosti autori poput Tamare Obrovac, Tedija Spalata, Ivana Popeskića, Andreja Babića, Manofona (Vedran Križan i Goran Štrok), Duška Rapoteca Ute, Roberta Funčića i mnogih drugih.