Novi spot – TONY CETINSKI “OPET SI POBIJEDILA”

Ljubav, rađanje, agresija, starenje, svađe, smijeh i suze- sve to donosi nam Tony Cetinski u ekranizaciji pjesme “Opet si pobijedila”!Tony i vrijedna ekipa proveli su nekoliko dana na snimanju u nekadašnjoj karlovačkoj ljepotici, a danas devastiranom hotelu Korana, koji je poslužio kao idealna kulisa za ekranizaciju pjesme “Opet si pobijedila”.
“Tony i žene” najbolje opisuju atmosferu na setu, jer uz glavnog aktera priče Tonyja Cetinskog u spotu se pojavljuju i tri glavne glumice, predstavnice ženskog roda. Malena Lorena Detelj u spotu je Tonyjeva šestogodišnja kćer, Tamara Mičunović kćer nakon deset godina, a Tonyjevu suprugu i majku njegove kćeri odigrala je Natali Grospić.
Navikli smo na Tonyjeve iznimne vokalne sposobnosti, a najnoviji spot predstavlja nam i Tonyja glumca. Njegova uloga agresivca i čovjeka koji uništava sve što ima, u dijelu spota u potpunoj je suprotnosti s njegovom naravi i nije bilo nimalo lako postati sam sebi suprotnost.

Za transformacije Tonyja Cetinskog zahvalni smo vizažistici Lidiji Lepen Petojević, njenim umijećem Tony je prošao put od zaljubljenog muškarca preko agresivca izmučenog poročnim životom  i natrag  te put do muškarca u zreloj životnoj dobi .U labirintu ljubavi, rađanja, agresije, starenja, svađa, smijeha i suza, postoji samo jedan pobjednik, a tko je pobjednik priče “Opet si pobijedila” zaključite sami.Priča i likovi u spotu su izmišljeni. Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je nenamjerna i slučajna.Video spot “Opet si pobijedila” možete pogledati od 9 sati na www.gloria.com.hr ili u 19 sati na programu CMC televizije!