Otkrivamo scenografiju za zagrebački koncert klapa


Već danima se priča o klapskom spektaklu koji će se sljedeću srijedu, 16.05.2012., održati u dvorani Doma sportova, a na kojem će nastupiti zaista najbolje hrvatske klape kao što su Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Cambi, klapa Maslina, klapa Kampanel i klapa sv. Juraj- HRM. Klape su odavno već postale garancija za vrhunski provod uz omiljenu glazbu. Interes je  velik kao i na svim dosadašnjim koncertima pa preporučujemo svima da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu jer će sutra parter biti rasprodan. I klape su vrlo uzbuđene i jedva čekaju koncert jer nekoliko godina nije bilo velikog zajedničkog klapskog spektakla u Zagrebu.

Ovoga puta klape donose opet nešto potpuno novo, pogotovo za klapske koncerte. Scenograf Neven Stojaković je osmislio cijelu priču koja će pratiti izmjenu ovih klapa na pozornici. Pozornica neće biti klasična već će imati tri nivoa, a na svakom nivou moći će se pratiti po nekoliko različitih događanja.Za vrijeme dok jedna klapa pjeva, dio klapa također će biti na pozornici u posebno osmišljenim konobama tako da će se dobiti dojam kako se koncert ne događa u dvorani već na nekoj pravoj  dalmatinskoj konobi.Tako će publika osim u gazbenom, uživati i u scenskom djelu, koji će ih za vrijeme koncerta bar na kratko odvesti na more.
Ukoliko niste već nabavili svoju kartu onda svakako požurite i nemojte ni razmišljati o tome gdje će te biti sljedeću srijedu……naravno na najboljem klapskom koncertu, na pravom klapskom spektaklu !!