Zagrijavanje za EURO 2012- Los Colorados „I Like To Move It“

Ovaj tekst bi trebao početi sa: „…. jako nam je drago da Vam možemo predstaviti…“, ali budući da Los Colorados već imaju „karijeru“ na socijalnim mrežama i You tubeu, sve informacije servirat ćemo vam ravno u gol.
Četvorica mladića iz ukrajinskog grada Ternopila došli su na ideju da kombiniraju neke tradicionalne instrumente sa svjetski poznatim hitovima. Prva pjesma s kojom su se predstavili Ruslan, Rostyslav, Sergei i Oleksandr bila je „Hot N Cold“ od Katy Perry. Nova interpretacija s harmonikom i balalaikom osigurala je pjesmi publiku na TV-u i webu. Nitko točno ne zna kako je pjesma stigla do Katy i koja je bila njena reakcija za spot, ali njezin „I like“ je izazvao plimni val pogleda na You tubeu (http://www.youtube.com/watch?v=TcoekyMCWzg).

Bila je to prilika koju je ZDF (njemačka nacionalna televizija) morala iskoristiti. I tako je nastao video koji najavljuje najvažniji sportski događaj godine EURO 2012. (redatelj: Detlev Buck). Naravno, ponovo je riječ o obradi pjesme, ovoga puta iz kino hita Madagascar. Video „I Like To Move It“  Za kraj, spomenut ćemo vam i to da Los Colorados tijekom lipnja objavljuju album „Move it“! Očekujte još 10 pjesama obrađenih na njihov, krajnje neobičan način.
P.S. – Los Colorados na ukrajinskom znači krumpirova zlatica. Kao i bend ona je beskorisna i nezaustavljiva… 🙂