LUKY NASTUPA NA 4. CMC FESTIVALU U VODICAMA

Nakon uspješne premijere spota ‘Ča život bija bi bez Nje’ splitski kantautor Luky sutra nastupa na 4. CMC festivalu u Vodicama sa istoimenom pjesmom koja je ujedno i četvrti singl sa njegovog novog albuma Hvala: )Povodom nastupa na CMC festivalu Luky je izjavio: ‘Iznimno se veselim što ću i ove godine nastupati na CMC festivalu u Vodicama te promovirati novi single ‘Ča život bija bi bez Nje’ za koji smo nekidan premijerno predstavili i spot baš na CMC televiziji.

Pjesma ‘Ča život bija bi bez Nje’ jedna je od bržih pjesama na albumu.. Što se tiče glazbeno-stilskih odrednica one su u većem dijelu ostale prepoznatljive i bliske njegovoj itekako uspjeloj verziji ‘dalmatinske pop-rock romantike’, dok je u kontekstu procesa povezivanja kulture, slobodoumnosti, znanstvenog i duhovnog napretka – Luky opet ‘lipe arte učinija’ i ovaj nam put prezentira veselje, hrabrost, radost život. Cijeli je album ‘bržeg tempa’, te poziva na ljepotu i optimizam uz povremeno ‘žestoke gitare’ koje novim pjesmama daju ritmičnost i poletnost.
Publika će novi album najbolje doživjeti uz najavljenu koncertnu turneju na kojoj će Lukyjevi koncerti imati sasvim novu dimenziju, a koja započinje velikim koncertom 20.srpnja u Splitu u Galeriji Meštrović.