“Sve mi pamti” – novi singl NINE BADRIĆ s albuma NeBo

 
„Moje oči pune ljubavi“, „Mama“, „Znam te ja“, „Dat će nam Bog“ i „Nebo“ pjesme su koje sačinjavaju jedan značajan niz. Utkane su s puno ljubavi u Ninin album „NeBo“ koji je ova diva hrvatske glazbene scene predstavila krajem prošle godine.Ovome nizu pridružuje se još jedna pjesma, a to je novi radijski singl „Sve mi pamti“.
Pjesma je to koju je napisala i uglazbila Aleksandra Milutinović. Sjetimo se da je upravo ona autorica i velikih Nininih hitova „Dodiri od stakla“ te „Da se opet tebi vratim“. Aleksandru i Ninu ponovno je spojio isti senzibilitet, ali s tom razlikom da je ovaj put za aranžman i produkciju pjesme zaslužan Denis Mujadžić – Denyken, čovjek s kojim je Nina prvi put surađivala upravo na aktualnom albumu.

Pod Denykenovim prstima pjesma je dobila jedan drugačiji, čvršći zvuk, a opet stihovi poput „…vežem dlanove u čvor da te više ne traže“ jasno daju do znanja da je ovo pjesma koju Nina može najbolje interpretirati – svojom karizmom! O tome na koji način je odabran novi singl, koji su daljni planovi za album, kada možemo očekivati koncertne nastupe i mnogo više moći ćete saznati u  emisiji “Glazbeni show Dalibora Petka” na frekvencijama Narodnog radija.