Premijera videospota “Cvijet” grupe Detour

Novi videospot grupe Detour, za singl “Cvijet” koji je objavljen prošli tjedan, premijerno ste mogli pogledati  jučer  u vijestima CMC televizije te na portalu Muzika.hr!
Pjesma na groteskni način progovara o lošem, pomalo bizarnom, ali i fatalnom odnosu dvoje ljudi. Taj je odnos u spotu simboliziran igrokazom klauna i cvijeta, a glavna uloga, ona klauna, pripala je novoj članici Detoura – pjevačici Ines Tričković koja je pokazala brojna lica i dala do znanja da je Detour s njom dobio ne samo kvalitetan vokal, već i zanimljivu umjetničku osobnost.

U Detour smo se zaljubili na istoimenom prvijencu “Detour”, zavoljeli smo ih na albumu “TV”, pjevali smo s njima “Mjesec”, “Proljeće i ja”, “Ljeto počinje”, “Dokument 3”, “Prijatelj”… a nakon najavnog singla “Nema” koji ste u protekla dva mjeseca mogli čuti u eteru brojnih radio postaja, novi singl i videospot “Cvijet”, zavodljive melodije i ritma, više je nego dostojni nasljednik spomenutih pjesama.
ČLANOVI DETOURA: Nenad Borgudan (gitara/banjo) , Edi Grubišić – Cipal (bubanj), Tin Oberman (klavijature), Vibor Čerič (klavijature), Tomislav Šušak (bas gitara), Ines Tričković (vokal).
Ako ga do sada još niste pogledali možete ga pogledati sada: