Sve je spremno za promociju novog Lukyjevog albuma

Ostao je još samo jedan dan do glazbene čarolije, koncertne promocije povodom izlaska novog Lukyjevog albuma ‘Hvala: )’ koja će se održati sutra, 20. srpnja 2012. u Galeriji Meštrović u Splitu.Povodom koncerta, Luky je izjavo: ‘Još je samo jedan dan ostao do ovog, za mene dugo iščekivanog koncerta te sam iznimno sretan da koncertnu promociju mog novog albuma ‘Hvala: )’ počinjem upravo u Splitu i to u fascinantnom prostoru Galerije Meštrović. Ambijent parka Galerije garantira nesvakidašnji ugođaj u kojem će posjetitelji moći uživati, nadam se u velikom broju. Stoga pozivam sve da dođu na koncert u petak, 20. srpnja. Da zajedno doživimo jednu divnu večer. To nije samo moj koncert, već i svih mojih suradnika te publike koja će nas doći podržati. Stoga svima unaprid jedno veliko – Hvala: )’

Ulaznice za Lukyjev koncert u Galeriji Meštrović po pretprodajnoj cijeni od 90 kn moguće je kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:u Splitu u CD Shopu Dancing Bear, u Music Shopu RK Koteks i u RK Robot (Split 3), u Trogiru u turističkoj agenciji Atlas Trogir, u Solinu u Caffe baru Krešimir, u Omišu u turističkoj agenciji Radmanove mlinice, u Makarskoj u fotomuzikaliji Joko te putem sustava Eventim. Cijena ulaznice na ulazu u Galeriju Meštrović na dan koncerta bit će 120 kuna.
Uz ove ulaznice moguće je samo na splitskim pretprodajnim mjestima te putem sustava Eventim kupiti i sjedeće ulaznice za tribinu koja će biti postavljena u Galeriji Meštrović.Ulaznice za tribinu se isključivo mogu kupiti u pretprodaji i to po cijeni od 120 kuna. Na dan koncerta ulaznice za tribinu više neće biti moguće kupiti.