MEDVJEDI POSJETILI DOM ZA ODGOJ DJECE I MLADEŽI PULA

Subotnje poslijepodne hokejaši Medveščaka Ivan Šijan, Dennis Bozic, Michael Ouzas, Anthony Yelovich, Mislav Blagus i Gal Koren  proveli su u Domu za odgoj djece i mladeži Pula koji se brine o tridesetero djece i mladih iz cijele Hrvatske, a najviše iz Istre. Prilikom upoznavanja djeca su bila  pomalo sramežljiva, ali već nakon nekoliko minuta su se opustila i počela rešetati dečke s pitanjima.

Djeca i mladi pripremili su za Medvjede brojna iznenađenja, od torte i kolačića na kojima su bila ispisana imena svih igrača Medveščaka, pa sve do poklona s pulskim motivima i medalja s logom Doma koje su sami izradili.
Nismo očekivali poklone. Stvarno su nas iznenadili. Drago nam je što smo im uljepšali dan, kao što su i oni nama – složili su se igrači Medveščaka.Medvjedi su Dom za odgoj djece i mladeži Pula posjetili u sklopu novog programa kojeg će ove sezone provoditi s UNICEF-om, a koji će uskoro biti predstavljen. Bit će to druga kampanja Medvjeda s UNICEF-om nakon što su dvije sezone uspješno radili i završili kampanju u 300 škola pod nazivom ”Stop nasilju među djecom”.