METALSOUND MUSIC & MOČVARA predstavljaju-SERPENT SERMON TOUR 2012

Kultni zagrebački klub bit će, još jednom, poprište velikog spektakla ekstremne metal glazbe u utorak 11.09.2012. U goste  dolazi Marduk – jedno od najvećih imena u povijesti black metala koji već više od 20 godina, nezaustavljivo svijetom šire svoj blasfemični glazbeni izričaj. A u tom pohodu, s obzirom na veliki broj lokalnih fanova, Hrvatska je već niz godina standardna i neizostavljiva stanica. Pa će tako i ovaj put Marduk, uz best off presjek karijere predstaviti i novi album “Serpent Sermon”.
Također organizatori su uspjeli u namjeri da u Hrvatsku ponovo dođe Immolation – jedan od najstarijih, najcijenjenijih i jednostavno najboljih death metal bendova svih vremena. Rijetki su primjeri bendova koji iz albuma u album ne samo zadržavaju nevjerojatno visok glazbeni nivo, nego ga i premašuju. Teško je u ovako malo riječi sažeti sve hvalospjeve kojima Immolation već godinama obasipuju i fanovi i kritika i glazbene kolege, a njihovi koncertni nastupi već su odavno stekli reputaciju legendarnih.


No, niti ovdje nije kraj. Status posebnih gostiju na turneji zaslužili su hvaljeni španjolski black/death metalci – Noctem, a večer će otvoriti Forsaken World i Heaving Earth. Svekeupno nas očekuje nevjerojatnih 5 sati vrhunskog provoda za svakog ljubitelja ekstremne glazbe pa će zasigurno ovaj koncert zauzeti važno mjesto u nadolazećoj koncertnoj sezoni svakoga od njih.
Upad u pretprodaji: 120 kn, na dan koncerta na blagajni kluba: 140 KN
Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Močvara; Trnjanski nasip bb; Maldoror, Lopašićeva 3; Dallas music shop, Narodni trg 14, 21000 Split; Dallas music shop, Široka ulica 2, 23000 Zadar; Dallas music shop, Splitska 2a, 51000 Rijeka.