HUMANITARNI KONCERT ZA DJEČJI DOM ZAGREB U NAZOROVOJ

Nakon gotovo 30 godina provedenih u svijetu, u potrazi za slobodom, obišavši globus uzduž i poprijeko, Nenad po prvi put dolazi u Hrvatsku sa svojom grupom Nenad Bach Band. Vrijeme je da ne samo Brooklyn već i Zagreb i Hrvatska čuje pjesmu Vukovar te dozna iz prve ruke zašto je svijet zaintrigiran čovjekom sa šeširom ravnog oboda i zašto voli i cijeni ovog hrvatsko američkog umjetnika.

Nenad Bach je skladatelj, pjesnik, producent, pjevač te mirovni i socijalni aktivist, ali iznad svega rock & roll glazbenik. U potrazi za slobodom izražavanja i životnim izazovima odlazi, 1984. g., iz Rijeke za New York. Komunikativan i samozatajan, svestran i specifičan nalazi zajednički nazivnik s mnogim talentima diljem svijeta, od poznatih glazbenika s Bonom i Pavarottijem do svjetskih lidera kao predsjednik Clinton ili Princeza Diana.
Na humanitarnom koncertu u KD V. Lisinskog, Velika dvorana, 30.11.2012. s početkom u 20:00 h osim nenada Bacha nastupit će još i ARSEN DEDIĆ,RADOJKA ŠVERKO,MIROSLAV ŠKORO,MARKO TOLJA I KLAPA SINJ