PINK FLOYD SHOW, BRIT FLOYD U ZAGREBAČKOM DOMU SPORTOVA

 

Turneja „A Foot in The Door World Tour 2012“ je posvećena posljednjem „best of“ albumu Pink Floyda „A Foot In The Door“ (EMI / Dallas Records) dok je vizualno koncipirana na posljednjoj turneji Pink Floyda „Division Bell Tour“ iz 1994. (često nazivana „Pulse“ zbog istoimenog albuma i DVD-a) uključujući identičnu rasvjetu i video projekcije za svaku pjesmu. Na samom koncertu koji traje više od dva sata Brit Floyd izvode većinu hitova iz svih razdoblja Pink Floyda pa tako i sa najpopularnijeg, dvadestitri puta platinastog albuma, „The Wall“.

Brit Floyd su do sada na svakom koncertu oduševili publiku, pa i onu u Royal Albert Hallu u Londonu kao i  više od dvijestopedest tisuća ljudi na prošlogodišnjoj turneji svojom izvedbom i set listom koja može zadovoljiti i najveće fanove Pink Floyda. Set lista nije sastavljena na temelju “greatest hits“ već na „best of“-u kako bi je sastavili najveći fanovi Floyda. Tako su tu pored klasika „Shine On Crazy Diamond“, „Wish You Were Here“, „Another Brick In The Wall“, „Money“, „Time“, „Comfortably Numb“, „Learning To Fly“, „High Hopes“, „Echoes“ (u originalnoj 23 minutnoj verziji), „One Of These Days“,… i „Have A Cigar“, “Vera”, “Fletcher Memorial Home”, „Is There Anybody Out There?“, „Pigs“,….pa čak i Syd Barrettova „See Emily Play“.

Kao poseban poklon će svaki posjetitelj na ovoj turneji, sa kupljenom ulaznicom,pri ulasku u dvoranu na dan koncerta 08.11.2012, od Brit Floyda dobiti njihov promo DVD na kojem se nalazi snimak njihovog koncerta. Pogledajte snimku koncerta sa  youtube-a