Irma Katićić zna recept za uspjeh

Irma Katićić možda nije poznata široj javnosti, ali njezin rad itekako cijene u Croatia Airlinesu, kompaniji kojoj vjerno služi već 30 godina. Stoga i ne čudi što je upravo ona osvojila prestižnu titulu ‘Turistički djelatnik godine 2012’ u kategoriji zračnog prijevoza.Riječ je o priznanju koje se dodjeljuje na Danima hrvatskog turizma*, najznačajnijem događaju hrvatskih turističkih djelatnika, koji je ove godine održan u listopadu u Dubrovniku.

Irma Katićić radi kao voditeljica stanice Croatia Airlinesa u Münchenu. Njezino raznoliko i bogato poslovno iskustvo te izazovi s kojima se suočila živeći u inozemstvu dokazuju da su prave vrijednosti u životu, pa tako i u poslu, nematerijalne.   Po struci je  profesorica fonetike i španjolskog jezika.Velika mi je čast što sam primila to priznanje, jer ono će me i dalje poticati da sa zadovoljstvom, energijom i ljubavlju obavljam posao koji volim kazala je gđa Katičić, a na pitanje što bi savjetovala mladima koji tek stupaju na tržište rada ili su na počecima izgradnje svojih karijera?
Ljudima koji preko  traže posao želim sreću, a poručila bih im da zadovoljstvo i sreću u poslu ne mjere zarađenim novcem.