Hrvatsku je 2012-te potresao pravi val celebrity razvoda

 

2012-ta je bila teška godina za brakove poznatih i slavnih Hrvata. Desetak veza iz javnog i društvenog života doživjelo je  kraj, a uzdrmani  su i neki čvrsti brakovi.  Čak i prema holivudskim standardima, ove je godine bilo dosta ljubavnih razlaza, a  statistike pokazuju da se u Hrvatskoj i svijetu raspadne svaki treći brak.
Razvod su nakon 11 godina braka ovih dana potvrdili  naš poznati pijanist Maksim Mrvica i njegova supruga Ana iako su se prve glasine o kraju te ljubavi u medijima  pojavile već lani.
Nakon deset godina braka, početkom ovog mjeseca postupak za razvod braka pokrenula je i zvijezda serije “Larin izbor”, 42-godišnji glumac Mladen Vulić. Nakon jedanaest zajedničkih godina, od čega su šest godina bili u braku Nina Badrić i njezin pet godina mlađi suprug, poduzetnik Bernard Krasnić nisu uspjeli održati svoj brak

U listopadu je  pukla ljubavna idila  između  Severine i srpskog kralja bakra Milana Popovića i to  samo osam mjeseci nakon rođenja malenog Aleksandra.Daniela Trbović i Oliver Frljić svoju su vezu okončali prije nepuna dva mjeseca. – Bili smo zajedno dok nam je bilo lijepo i dobro, a sad smo odlučili poći svatko svojim putem – rekla je voditeljica Daniela.
Brak koji je počeo  od prosinca 2009 nije bio sretno rješenje za Jelenu Veljaču i Janka Popović Volarića. Nedavno su zaključili da je najbolje da svatko krene svojim putem, a spominjali su se i papiri za razvod.
Ljubav  Nike Kranjčara  i supruge mu Simone  u javnosti se činio idiličnim, no i taj   je brak okončan početkom ove godine.
Nakon osam i pol godina braka razveo se ove godine i Boris Novković, koji je zbog druge žene napustio svoju suprugu Luciju i dvoje djece, 3-godišnjeg Nou i tada četveromjesečnog Bona. U zagrebačku slikaricu Ivu Višošević Boris se zaljubio dok mu je supruga bila drugi put trudna. Boris je rekao da se protiv snažnih osjećaja prema toj djevojci nije mogao boriti i da mu se ljubav jednostavno dogodila.
Splitska se pak glumica Ana Gruica  nakon samo godinu i pol dana bračne sreće rastala se od Dijana Jahjefendića  a sa kojim  je prekinula i poslovnu suradnju.
 Tony Cetinski i njegova dugogodišnja partnerica Ivana Nobilo Cetinski ne žive zajedno.. Ni odvojenim  životom nisu uspjeli  spasiti brak- predali su papire za razvod.