Koncert NENAD BACH BANDA oduševio prisutnu publiku

Vrhunski umjetnički doživljaj u „Lisinskom“.Humanitarni koncert za napuštenu djecu iz Nazorove. Nenad Bach s hrvatskom dušom i američkom putovnicom, sa svojim bandom i gostima u izvanrednoj svirci, dva sata na pozornici velike dvorane. Publika oduševljena, kao i ja i moja supruga Ana. Red rocka, red stihova, pjesme, poruka i plesa-uglavnom, univerzalne ljubavne teme. Emotivnom pjesmom „Vukovar“ u engleskoj verziji i čudesnoj izvedbi, uz pomoć klape Sinj, dignuo je Bach publiku na noge. Priznaje kasnije da je pjesmu Vukovar otpjevao nakon sto puta probe. Jednostavno, nije mogao, glas ga je izdao. Dok se Vukovar nije punom snagom u njegovu srcu probudio.

Nenad, krhak kao proljetna biljka,kao maslačak rascvjetan iznad trave, blijeda lica, s puno duše i ljubavi vlada pozornicom uz izvrsnu svirku svoga američkog banda. U prepoznatljivom crnom šeširu i u košulji koju mu je šivala majka, s gitarom na ramenu i prstima na tipkama klavira ispisuje povijest ljubavi i života između SAD-a i Hrvatske.
Njegovi gosti, mladi Marko Tolja iz Rijeke i zabavni Miroslav Škoro iz slavonske ravnice, bili su počašćeni pozivom. Radojka Šverko bolja od mnogih svjetskih diva, a klapa Sinj „Gospe sinjska-čudo svita“, odlično se sljubila s Bachovim rockom.Uostalom, zajedno su nastupali i u SAD-u. Fantastični Arsen Dedić, najbolji hrvatski glazbenik-pjesnik i najbolji pjesnik-glazbenik, u pratnji klape Sinj, izvodi besmrtnog Ujevića.