Novi video spot KLAPE SOL -”Jubav s manon zapovida”

Klapa ”Sol” iz Paga je u suradnji s Tamburaškim sastavom ”Od sumraka do zore” iz Bregane, snimila posljednje kadrove video spota za svoju novu pjesmu ”Jubav s manon zapovida”.Na različitin lokacijama Samobora, uz paške klapaše i samoborske tamburaše, pjesmu su vizualno oslikali Andrea Barešić – ‘Model Hrvatske za model svijeta za 2012.g.” te Marko Dančulović – ”Mister turizma Hrvatske za 2010.g.”

Pjesma je autorsko djelo Branka Barbira, umjetničkog voditelja klape, aranžman za tamburaški sastav je kreirao Miroslav Regović, a ostatak aranžmana kao i produkciju je obavio Robert Grubišić u studiju ”Adria records”.
Branko Barbir je rekao:”Video spot je na montaži pa se promocija očekuje u prvoj polovici prosinca. S dečkima iz Bregane surađujemo i prijateljujemo već nekoliko godina i naravno da se nametnula ideja o zajedničkom uratku. Bilo je samo pitanje vremena kada ću u sebi pronaći stihove u kojima bih spojio naša dva glazbena mentaliteta, klapski i tamburaški. Uživali smo u svakom segmentu ovog projekta i jedva čekam da tu pozitivnu energiju, kao i poruku koju pjesma nosi, podijelimo s publikom. Ususret nadolazećem rođenju Maloga Kralja, koji je ožitvorenje Božje Ljubavi, bit će to naša glazbena čestitka svima za Božić i Novu godinu”.