ZIG-ZAG STOLNOHOKEJSKI TURNIRI U LEDENOJ

stolni-hokej

U suradnji sa stolnohokejskim klubom Kit iz Zagreba i web shopom Stiga  igre  KHL Medveščak Zagreb organizira stolnohokejske turnire tijekom predstojeće 4 utakmice Medvjeda u Ledenoj dvorani Doma sportova.
U svim zemljama gdje je popularan  hokej na ledu i Igranje stolnog hokeja je  popularno ( Rusiji, Švedskoj, Kanadi… ) Stolni hokej ima i status sporta te se svake godine igraju službeni turniri, europska i svjetska prvenstva, a i Hrvatska ima visokorangirane pojedince na službenim rang-listama najboljih svjetskih stolnohokejaša!

Prvi od četiri Zig Zag stolnohokejskih turnira održat će se 26. prosinca . Pravo sudjelovanja na pojedinom turniru imaju svi gledatelji s važećim ulaznicama za pojedinu utakmicu, naravno, uključujući i sezonce. Prijave za prvi turnir zaprimaju se u holu dvorane na poziciji gdje će se turnir održavati, do 17:20 sati (10 minuta pije početka hokejske utakmice).Serija stolnohokejskih turnira ima i humanitarni karakter jer svaki prijavljeni sudionik donira 10 kuna za humanitarnu Zakladu KHL Medveščak Zagreb. Naravno, na turniru ne smiju sudjelovati članovi stolnohokejskog kluba KIT, predstavnici Stiga igre te predstavnici KHL Medveščak Zagreb. Samo natjecanje će se održavati u dvije pauze hokejske utakmice s početkom točno 5 minuta nakon kraja prve, odnosno druge trećine! Više na http://www.medvescak.com/hrv/novosti_2012_2013/novosti291.html