Budite ST!LLNESS 01. 03. u Žednom uhu!

stilines
Povodom izlaska dugo očekivanog crtanog filma “Terapija”, video broja za istoimenu pjesmu, pozivamo vas da dođete biti ST!LLNESS  jer njima je   jako bitan taj  dan.”Terapija” je drugi single sa nnjihovog , trećeg po redu, albuma pod jednostavnim nazivom “S T I . L L N E S S” (MENART, 2012.).Dečki su pripremili  ugodno druženje uz izložbu originalnih ilustracija  basiste Marka Pinjuha, promociju spota i live svirku. Svirati će pjesme sa svih dosadašnjih albuma. Oživili su neke koje dugo niste čuli, promijenili neke koje dosta dugo sviraju i pripremili iznenađenja u kojima još niste imali priliku uživati.

„’Terapija’ je vesela pjesmica koja na jedan nevin način želi skinuti negativne stigme sa ljekovitih biljaka. Našli smo se u trenutku vremena i prostora u kojem se darovi prirode nazivaju raznoraznim pogrdnim imenima i proglašava ih se ilegalnima. Mislimo da se na taj način maksimalno moguće odražava ljudsko neznanje koje se manifestira u strahote i tako širi negativne vibracije. Dekriminalizacija nas raduje, ali borba ne prestaje do potpune legalizacije, odnosno povratka stvari u prirodni poredak i normalu. Ovo je mali korak za čovječanstvo no veliki korak u desotonizaciji korisne industrijske i ljekovite biljke marihuane kazali su ST!LLNESSI.
Ideja za pjesmu nastala je sasvim slučajno, u Zrenjaninu, prilikom kolektivnog uživanja ljekovitih biljaka ST!LLNESSa i prijatelja domaćina. Razvila se prilikom mini probe u garaži pod terapijskim utjecajima nekolicine članova benda. Tada se još nije znalo za utjecaj ljekovitih biljaka na vizije budućeg basiste i ilustratora Marka Pinjuha koje godinama rezultiraju u prekrasne utopijske slike. Čim su one doprle do očiju uže javnosti, Yurija i ostalih članova benda rodlia se i ideja o spotu. Nakon nekoliko seansi sa animatoricom Stankom Brljević te njenih privatnih terapijskih tretmana na sebi i slikama, izrodio se ovaj prekrasan crtić, primjeren svakoj dobi od 9 do 99. Prvi animirani spot ST!LLNESSa primjeren svim medijima, dobima, spolovima, seksualnim orijentacijama i radnim mjestima. Uživajte!“
Ulaznice po predprodajnim cijenama od 35kn naći će se u prodaji od četvrtka 21.02. Prodajna mjesta su: Dirty old shop, Tratinska 22 // KINO EUROPA/SHOP, Varšavska 3 i Dallas Music Shop Zagreb, Tkalčićeva 7 // Rockmark, Berislavićeva 13 .