Best of grupe Elemental dostupan na Deezeru

elemental

Za 3 dana, točnije na koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture, Elemental će predstaviti svoj prvi Best of!Pomno odabranih 17 pjesama presjek su dugogodišnjeg stvaranja ovog kultnog benda.„Odabrali smo najbolje i najuspješnije pjesme koje su nam obilježile prvih 20 godina rada. Sve su to hitovi koji su sjajno prošli kod publike, a koje i bend iznimno voli. Ove su nas pjesme obilježile, utabale put i neizmjerno smo sretni sto imamo priliku raditi muziku iz srca.“ – rekli su iz benda Na ovom se albumu nalazi i ekskluzivna snimka pjesme “Ostavi T.R.A.G.” koja je s njihovog prvog albuma, ali u potpuno novoj izvedbi.
Njihov aktualni singl „Nešto glasno“ već se punih devet tjedana nalazi na HR TOP 40 najslušanijih singlova u Hrvatskoj, a ovaj su tjedan zauzeli 15. Mjesto.Ne propustite uživo čuti ovu, a i sve druge pjesme s albuma, u petak i subotu, kada će Elemental stati pred publiku u Tvornici i uživo s publikom izvesti sve svoje hitove.
Zagrijte se za dvostruki koncert u Tvornici jer je Best of Elemental pod nazivom „XOXO“ ekskluzivno dostupan i na Deezeru:https://www.deezer.com/en/album/81310172