Prvi Cd grupe Zakaj

zakaj

Tri gospodina u najboljim godinama nakon odlaska u mirovinu posvetila su se svojoj prvoj ljubavi te izdali svoj prvi CD ” Se te lepe reči”. Riječ je o dr. Miro kneževiću, prof Bruno Novaku te Miro Ivanovu.
Oni njeguju urbani zagrebački kajkavski koji urbanizacijom polako nestaje, a ovaj CD  njihov je doprinos očuvanju zagrebačkog slenga. Teme  u pjesmama nisu vino ili gemišt , riječi koje se mogu čuti u pjesmama na kajkavskom , već  su  teme urbane  od ljubavi do sjećanja o događajima iz mladosti.

Autor tekstova je Miro Knežević, a autor glazbe Bruno Novak koji je i odpjevao sve songove. Inaće ovaj CD ima za Miru Kneževića i veliku sentimentalnu težinu jer je posvećen njegovom rano preminulom i nikad prežaljenom bratu. Obzirom na struku brune Novaka kao motiv omota ovog CD-a uzet je cvijet BATATA, a kako piša na samom omotu konzumacija te biljke spriječava diabetes, alczhaimera, rak debelog crijeva i demenciju. Nadamo se da će preko radio postaja pjesme s ovog CD-a naći put do slušatelja pa da oni sami čuju i ocijene rad Brune Novaka i Miroslava Kneževića