Vlada Divljan i Ljetno kino Big Band vode vas na more …ili barem do Tvornice kulture…

 
vlada

Pravo je vrijeme za otvorenje ljetne sezone. Vlada Divljan i Ljetno kino Big Band predstavili  su  svoj novi videospot pod nazivom „Vodim te na more“. Riječ je o pjesmi koja se nalazi na njihovom EP-ju „4 godišnja doba“, objavljenom prošle godine u nakladi Aquarius Recordsa.Spot „Vodim te na more“ realiziran je kroz suradnju na filmu „Balavica“ Igora Mirkovića. Radislav Jovanov Gonzo, direktor fotografije “Balavice”, u spotu je koristio kadrove iz filma kroz koji se provlači tema pjesme. Ovaj kratki igrani film inspiriran je temom prve dječje ljubavi, koja je trajala samo jedno ljeto, ali je proživljena vrlo emotivno i snažno.


 „Balavica“ je  svoju premijeru imala  na 22. Danima hrvatskog filma u zagrebačkom Studentskom centru, a nakon svih projekcija na after partyju u Teatru &td predstavio  se   i novi videospot „Vodim te na more“. Službena televizijska premijera videospota “Vodim te na more” uslijedit će u ponedjeljak, 29.04. na MTV-ju
U subotu, 20. travnja, Vlada Divljan I Ljetno kino Big Band nastupaju u zagrebačkoj Tvornici kulture. Pozitivna energija, rock’n’roll tulum, svirka za ples, neke su odlike koncerta koji vas očekuje u subotnju večer.