Spot Borisa Novkovića feat. Sara Grimaldi ‘Hitna ljubav’

novkovic

Nakon što je jedan od najpopularnijih hrvatskih kantautora Boris Novković vjernoj publici predstavio singl ‘Hitna ljubav’ i osvojio top liste hrvatskih radiopostaja došlo je vrijeme i za snimanje videospota.
Pod redateljskom palicom Vanje Vascarca i u suradnji sa glumicom Marijanom Mikulić snimljen je dimamičan videospot koji prikazuje ljubavnu priču u realnom svjetlu. Snimanje je proteklo u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi iako je cijelom timu ovo prva suradnja.

Pjesmu „Hitna ljubav“autorski potpisuju Boris Novković i Miro Buljan a sam Boris opisao je kako je nastala : „. Ja sam se sjetio melodije koju sam imao u glavi nekoliko godina , Miro je na licu mjesta napisao tekst i to je bio onaj pravi tekst koji joj je falio. Zaključili smo na licu mjesta da se desio onaj bitni klik i sada s nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako će šira javnost reagirati na ono što je proizašlo iz novog početka naše suradnje i mog novog početka jer bez obzira što sam 26 godina na glazbenoj sceni za mene je svaki novi projekt i novi izazov, novo dokazivanje, novi početak.”