LIBAR Kreće u osvajanje Istre i Kvarnera

libar

Grupa Libar, koja suvereno vlada glazbenom pop-rock scenom u Dalmaciji i koja je uspješno osvojila Zagreb rasprodanim koncertima, konačno ove zime stiže u Rijeku i Pulu! Ovim će nastupima podsjetiti na hitove „Dite“, „Glasnije“ i „Kapi“, te uživo izvesti nekoliko novih pjesama, a na repertoaru će se također naći i njihove specifične obrade po kojima su poznati (Depeche Mode, REM, Adele, Talking Heads, Peter Gabriel, RHCP…)

 

Oni koji su LIBAR već gledali uživo upoznati su sa žestokom energijom njihovih nastupa, a sigurno je da će se i nastupi u Puli i Rijeci još dugo prepričavati! To će biti i njihovo prvo pojavljivanje u Rijeci nakon 2008, kad su kao debitanti na festivalu Riječke ljetne noći rasprodali Trsatsku Gradinu.

 

Sa svojom prvom autorskom pjesmom, hit singlom ‘Dite’, na Večerima Dalmatinske Šansone 2010. u Šibeniku su odmah osvojili čak tri nagrade: za najboljeg debitanta, najbolji tekst i treću nagradu publike! Nakon odličnih reakcija publike i struke, uslijedio je i novi singl “Glasnije”, koji je također osvojio publiku kako glazbom i tekstom, tako i neobičnim video spotom!
 PULA, petak 27.12.2013. – RockTarata program – trg Portarata
RIJEKA, subota 28.12.2013. – Stereo Garaža

Ulaz na Pulski koncert je besplatan, a ulaznice za Riječki koncert su u prodaji od 12. Prosinca, u Dallas Music Shopu, Splitska 2a, Rijeka – po cijeni od 30kuna.