PAMELA RAMLJAK otkriva ljubav u novoj pjesmi “Zajedno smo najbolji”

pamela1
Samostalna karijera Pamele Ramljak raste iz dana u dan. Marljivi rad ove mlade i talentirane pjevačice donosi nam nove plodove, pa je tako prošlog vikenda Pamela završila snimanje spota za svoj novi singl „Zajedno smo najbolji“.Prekrasne slike kroz koje se protežu nježne, ali jarke ljetne boje pretvaraju ovaj video u jednu toplu priču. Ljubavna tematika te priče dobiva i jedan potpuno osobni pečat kada se u kratkim kadrovima pojavljuje i Pamelin zaručnik Mladen. Upravo ovaj osobni moment pjesmu diže na neku višu razinu i Pamelinu otpjevanu priču pretvara u bajku…
Ova iskrenom ljubavlju inspirirana pjesma Pamelin je četvrti singl u njezinoj samostalnoj karijeri, te je ujedno i najava za album koji će izaći u studenom. Tekst i glazbu pjesme „Zajedno smo najbolji“ potpisuje sama Pamela, dok je za aranžman zadužen Ante Pecotić. Spot je dva dana sniman u Novi resortu pod redateljskom palicom Darka Drinovca.

 Snimanje koje je popratilo izvrsna atmosfera savršeno se uklopilo u veseli plesni ritam same pjesme koji će zasigurno obilježiti vruće noći ovog ljeta.Za potrebe snimanja spota Pamela je hrabro podnijela vremenske neprilike i usprkos kiši i vjetru profesionalno odradila svaku scenu. Styling koji je znatno obilježio sam video spot preuzeo je poznati stilist Ivan Friščić, a kreacije u kojima se Pamela pojavljuje potpisuju velika hrvatska dizajnerska imena; Aleksandar Žarevac, Ivan Alduk, Linea Exclusive i Aleksandra Dojčinović. Za čak 4 promijene frizura na setu bio je zadužen mladi i talentirani Zvonimir Franić, vlasnik Salona F, čije je Pamela zaštitno lice. Make up potpisuje Kristina Hošnjak.Nakon prelijepe balade „Ti me ne voliš“, Pamelinog prvog singla, te brzih i veselih pjesama „Mamin sin“ i „Kad tad“, pjesma „Zajedno smo najbolji“ dolazi u pravo vrijeme da nas odvede u toplo, romantično ljeto….