Simon Marlow u Hrvatskoj snimio album “Never Too Late”

Simon Marlow, poznati engleski pjevač iz Oxforda s hrvatskom adresom upravo je u izdanju Croatia Records objavio svoj novi album “Never Too Late”.
Radi se o izdanju s jedanaest obrada antologijskih melodija zabavne glazbe. Na albumu su se među ostalima našle i sljedeće skladbe: “My Way”, “Yesterday”, “She”, “Strangers in the Night”, “Days of Wine Roses” itd. Simon je, kao slavni pjevač mjuzikla i gost u raznim teatrima diljem Europe i Amerike, za ovaj album okupio ponajbolju hrvatsku glazbenu ekipu tog žanra. Aranžmane i kompletnu produkciju za cijelo izdanje radio je Silvije Glojnarić.

 


Silvije Glojnarić je obrazovan skladatelj koji je diplomirao na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, također je i vrhunski samouki bubnjar, te bivši šef-dirigent Jazz orkestra HRT-a.

Snimanje, miksanje i mastering rađen je u studiju Croatia Records i potpisuje ga Goran Martinac.
Svojim maestralnim izvedbama Simon Marlow je uz spomenute glazbenike “proizveo” album svjetske kvalitete, kako pjevački, tako i aranžmanski. Po svemu navedenom može se zaključiti da se na ovom albumu radilo vrlo profesionalno i detaljno te da će poznavatelji i ljubitelji ove vrste glazbe zasigurno biti oduševljeni ovim izdanjem.