Frajle ekranizirale romantičnu pjesmu „Srce moje“

frajle
Ženski akustični kvartet The Frajle je predstavio video spot za romantičnu pjesmu s prizvukom tanga, ispjevanu kao zavodljivo šaputanje – „Srce moje“. Treći je to video spot s aktualnog albuma „Ljubav na dar“. The Frajle su pjesmu ekranizirale u suradnji s poznatom redateljicom i fotografkinjom Mare Milin, s kojom su već surađivale.
Nježna kompozicija „Srce moje“ dobila je odgovarajući video i četiri šarmantne dame su predstavljene u različitim ulogama, kao romantične, zavodljive i zabavne.


“Na samom snimanju nam je bilo jako zanimljivo. Svaka je svoju ulogu snimala posebno, igrale smo se sa stilovima. Mare Milin je redateljica koja nas jako dobro poznaje i voli da svaka od nas pokaže svoju različitost, a isto tako je veliki esteta i voli da se igra sa stilovima, promenama, te kroz svoje umetničko oko, svaki kadar bira i zna tačno šta želi da dobije”, ističu Frajle. I nadovezuju se uz osmijeh: “Do sada nismo imale ovakav spot, nadamo se da će se publici svideti, pošto se nama jako sviđa”.

Album „Ljubav na dar“, objavljen je krajem travnja u izdanju diskograske kuće Aquarius Records i možete ga naći na prodajnim mjestima Tisak media, iNovine i Ini, a 12 kn od svakog CD-a odvaja se za specijalnu bolnicu Goljak.

Spot pogledajte na: https://youtu.be/yzCfqB8O10w