Medveščak i četvrti puta najbolji

 

nagrada
Novo veliko priznanje zakucalo je na vrata Medveščaka. Dan nakon što je istraživanje RESULT Sports pokazalo da je po praćenju hokejskih klubova na Facebooku, Medveščak vinuo Hrvatsku na visoko treće mjesto, odmah iza SAD-a i Kanade; na međunarodnoj sportskoj konferenciji SPORTO, u kategoriji Najbolji sportski klub u Hrvatskoj, četvrtu godinu zaredom titula „SPORTO brend 2016“ dodijeljena je KHL Medveščaku.Ujedno, KHL Medveščak proglašen je i jednim od TOP 3 sportska brenda u regiji.Sama nagrada potvrđuje da je sav trud, komunikacija, suradnja i kreativnost svih ljudi u i oko kluba, klupskih partnera i navijača već četvrtu godinu zaredom Medveščak stavila u vrh prepoznatljivosti na nacionalnom i regionalnom nivou.UZ KHL Medveščak nominirani u kategoriji Najbolji sportski klub u Hrvatskoj bili su HNK Hajduk, VK Jug Co, HNK Rijeka te RK PPD Zagreb, a ledeni sport je ponovno prevagnuo i zadržao naslov SPORTO brenda za 2016. godinu.

“Kad pogledate u kakvoj konkurenciji je osvojena, pored Hajduka, Rijeke,višestrukih europskih prvaka Juga i Zagreba, onda ova nagrada dobiva na još većoj važnosti. Sretni smo i ponosni što se naš trud isplatio jer na kraju krajeva hrvatski klubovi su u zadnje vrijeme počeli shvaćati važnost dobrog marketinga i komunikacije s navijačima i ulažu sve veće napore u tom segmentu.

Četvrta nagrada u nizu je za nas potvrda da svoj posao radimo dobro i profesionalno, što je javnost vrednovala i honorirala. Posvećujemo je svim našim vjernim navijačima koji žive i dišu uz naše Medvjede”, izjavio je prilikom primanja nagrade Ranko Vučinić, direktor komunikacija i marketinga KHL Medveščak.

Ova nagrada sa sobom nosi osam elemenata kroz koje je ocijenjivana: prepoznatljivost, sportski uspjesi, globalni kontekst, osobnost, atraktivnost imidža kluba, kvaliteta i kvantiteta javnih istupa te percepcija javnosti.

KHL Medveščak Zagreb čestita svim dobitnicima SPORTO nagrada, a osobito HNK Hajduk, VK Jug Co, HNK Rijeka te RK PPD Zagreb za plasmanu u finale SPORTO izbora za Najbolji sportski klub u Hrvatskoj.