Silente zatvaraju sezonu u Parku Orsula

silente2

 Koncertnu sezonu na najljepšoj dubrovačkoj pozornici, u Parku Orsula, zatvorit će u petak, 29. kolovoza Silente, grupa koja se upravo iz ovoga grada ‘otisnula’ prije godinu dana da bi i ostatku zemlje predstavila pjesme s albuma prvijenca “Lovac na čudesa” (Aquarius Records). Silente se zapravo vraćaju na mjesto gdje su prošlo ljeto također zatvorili sezonu i održali koncert pred prepunim amfiteatrom.

No, ovoga petka Silente će za dubrovačku publiku premijerno izvesti neke nove pjesme, te sa svojim sugrađanima koncertno proslaviti sve uspjehe koje su nanizali u godinu dana, a među njima i Porina za debitanta godine koji su dobili prije dva mjeseca.Tibor Karamehmedović – gitara, vokal; Sanin Karamehmedović – bas gitara; Doris Kosović – vokal; Lorena Milina – violina, prateći vokal; Ivuša Gojan – bubnjevi; Šimun Končić – klavijature, prateći vokal – pripremaju za svoje Dubrovkinje i Dubrovčane još jednu prekrasnu glazbenu priču.

Park Orsula, petak, 29. kolovoza, početak: 21.30 h.Ulaznice: 50 kn za članove udruge Ambient Croatia, a 70 kuna za sve ostale posjetitelje. Ulaznice je moguće kupiti u kiosku na Vidikovcu te na samom ulazu.