Važne informacije za koncert Olivera i Hausera na Lokrumu

oliver

Još nas manje od dva tjedna dijeli do koncerta kojeg mnogi iščekuju ( 11. rujna ), a organizatori javljaju nekoliko korisnih informacija za sve koji su kupili ili će kupiti ulaznicu;U prodaji je ostalo još samo dvjestotinjak ulaznica i to putem ovlaštenih prodajnih mjesta sustava Ulaznice.hr. Za sve posjetitelje organiziran je prijevoz brodovima, Skala, Zrinski i Argosy, iz stare gradske luke. Brodovi će krenuti u 18:45 sati i polazit će svakih 15 minuta sve do 20:00 sati.S obzirom na vrlo ograničeni kapacitet mjesta na brodovima i zakonsku zabranu sakupljanja većeg broja ljudi i zadržavanja u dubrovačkoj luci, organizatori mole da ne čekate zadnji trenutak za ukrcaj.

 

Na otoku je pušenje strogo zabranjeno osim uz ugostiteljske objekte, u kojima ćete se, ukoliko dođete ranijim brodovima na otok, moći rashladiti uz raznovrsne napitke. Ugostiteljski objekti radit će već od 18 sati pa do odlaska posljednjeg posjetitelja s koncerta.  
Koncert će početi u 20:15 sati, a povratak s Lokruma iz lučice Portoč planiran je odmah po završetku koncerta oko 23:00 sata, također u turama svakih 15 minuta.
Zbog velike potražnje, ponavljamo i nekoliko prodajnih mjesta gdje možete kupiti ulaznice:
TURISTIČKI INFORMATIVNI CENTAR DUBROVNIK d.o.o. – Placa 21, Dubrovnik
RESTAURANT-CAFE DUBRAVKA, Brsalje 1, Dubrovnik
RESTAURANT-CAFE DUBRAVKA, Restoran Panorama – Srđ , Dubrovnik
PERLA ADRIATICA – Frana Supila 2, Dubrovnik
TISAKmedia DUBROVNIK – Brsalje 9, Dubrovnik
te ostalim mjestima koje možete pronaći na www.ulaznice.com.hr