Započni karijeru na virtualnom sajmu

dan-karijera

od 15. do 22. listopada tri vodeća regionalna portala za zapošljavanje, MojPosao.net, Posao.ba i Infostud.com tradicionalno organiziraju Virtualne dane karijera i znanja, jedinstveni interaktivni sajam na adresi www.dankarijera.com  .Za vrijeme trajanja sajma, posjetiteljima će se predstaviti neki od najpoželjnijih poslodavaca iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine koji su upravo u potrazi za novim talentima.Tema ovogodišnjeg sajma je pronalaženje i privlačenje talenata. Za vrijeme trajanja sajma, posjetiteljima će se predstaviti neki od najpoželjnijih poslodavaca iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine koji su upravo u potrazi za novim talentima. Na sajmu će sudjelovati i edukativne ustanove koje će predstaviti mogućnosti dodatne edukacije i profesionalnog usavršavanja.  


Sajam okuplja 48 izlagača, od čega 37 njih čine tvrtke koje su u potrazi za novim zaposlenicima. Tijekom 8 dana sajma, posjetiteljima je na raspolaganju više od 120 otvorenih natječaja za slobodna radna mjesta, a za sve one koji traže posao unutar Republike Hrvatske otvoreno je više od 30 natječaja.
Dobra prilika za stjecanje prvog radnog iskustva, ali i usvajanje radne discipline su sezonski poslovi. Svi zainteresirani posjetitelji mogu se putem sajma već sada predbilježiti za sljedeću turističku sezonu – dovoljno je posjetiti MojPosao štand i pohraniti životopis kako bi poslodavci na vrijeme kontaktirali i angažirali najbolje kandidate za sezonske poslove u 2015. godini.
Osim prijava na otvorene natječaje i mogućnosti chata s poslodavcima, sve zainteresirane očekuju i radionice i prezentacije na kojima će moći ostvariti izravan kontakt s poslodavcima, te čuti što je potrebno za ‘osvajanje’ menadžera ljudskih potencijala.