LICITIRAJ I POMOZI – EKSKLUZIVNI RUŽIČASTI DRESOVI HOKEJAŠA MEDVEŠČAKA NA HUMANITARNOJ LICITACIJI

dres
Doznajte kako možete postati vlasnik ekskluzivnog igračeg dresa ružičaste boje a pritom možete i sudjelovati u velikoj sportsko-edukativnoj kampanji…
Medvjedi će u nedjelju točnu u 17:30 sati isklizati na led Ledene dvorane Doma sportova i odigrati utakmicu KHL prvenstva  s ruskim Amurom iz Habarovska u sasvim novom izdanju, u ekskluzivnim ružičastim dresovima. Ovom gestom u kojoj Medveščak boju svojih dresova mijenja iz tradicionalno klupski plave u ružičastu, hokejaši će najaviti početak edukativno-sportske kampanje  kojom, u suradnji s  Podravkom, ističu važnost brige o zdravlju te skreću pažnju kako podrška oboljelima od raka i teških bolesti ne počinje i prestaje s listopadom, već je potrebna svih 365 dana u godini.
Međutim sa sirenom koja će označiti kraj nedjeljne utakmice  u Domu sportova ne prestaje ova ružičasta humanitarna rapsodija!


Naime, s prvom sekundom nedjeljne utakmice (17:30h) istovremeno počinje i humanitarna licitacija ružičastih dresova Medvjeda. Licitirati se može putem interneta na www.AUKCIJE.hr, na brojeve telefona 01 65 20 739 i 01 65 866 13 ili e-mailom na info@aukcije.hr .
Aukcija će završiti 12. 11. 2014. u 17:30 sati, odnosno aukcija za prvi dres će završiti u 17:30, a za svaki sljedeći završit će 10 minuta kasnije kako bi kupci mogli neometano sudjelovati u što više aukcija.Početna licitacijska cijena svakog ružičastog dresa iznosi 400 kn, a vlasnikom će postati onaj tko ponudi najvišu donaciju.Sav prihod od licitacije dresova bit će doniran Udruzi ‘Sve za nju!’ u svrhu organiziranja kulinarskih radionica samopomoći koje udruga priprema zajedno s Podravkom.„Mi ćemo sa srcem i svom snagom odigrati nedjeljnu utakmicu i braniti novu boju naših dresova koje nosimo u znak podrške svim našim navijačicama ali i svim djevojkama i ženama u Hrvatskoj i diljem svijeta koje vode najveću bitku, bitku za život! Vjerujem da će naši navijači ali i svi ljudi dobrog srce prepoznati vrijednost ove kampanje i podržati je svojim licitiranjem za naše dresove. Zato ih pozivam da nam se pridruže i pomognu svima koji trebaju našu pomoć.“, pozvao je na licitaciju dresova sve navijače Medveščaka ali i ljude dobrog srca Aaron Palushaj, hokejaš Medveščaka.