Mate Bulić i Frano Pehar predstavljaju prijateljski duet “Nisam ja bez korijena”

 

Jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača, Mate Bulić, predstavlja novu pjesmu “Nisam ja bez korijena” u duetu s talentiranim glazbenikom i frontmenom Tarapana benda, Franom Peharom.
Glazbu i tekst potpisuje autor brojnih hitova, Dušan Bačić, a iza aranžmana i produkcije stoji Dejan Nikolić. Režiju dinamičnog spota snimljenog na više prekrasnih lokacija u Livnu odradio je studio FSA.

“Pjesma je baš po mom guštu, vokalno mi izvrsno odgovara i u takvim pjesmama se najbolje osjećam i snalazim. Frano Pehar je moj rođak koji je vrlo dominantna osoba u smislu svoga žanra, a ja sam drukčiji. To dosta dobro izgleda kada se spojimo, dokazali smo to i kroz naš prvi duet ‘Ja sam na te ponosan’, a ovo je samo nastavak.” – rekao je Mate Bulić.


Mate Bulić, s karijerom dugom više od 40 godina, poznat je po brojnim hitovima kao što su “Gori borovina”, “Igraj Mare prašina se diže”, “Domu mom”, “Moja Hercegovina”, “Ivana”, “Dabogda se i ti udala”, “Tiho teče Neretva”.

Miljenik publike, čovjek iz naroda, kralj dijaspore – samo su neki od epiteta koje su mu tijekom godina dodijelili obožavatelji, a sve zbog velike ljubavi prema podneblju kojemu njegovo srce pripada i danas. Upravo je čežnja za rodnim krajem bila nit koja je Matu spojila s publikom, prvo onom iz dijaspore, a zatim i Hrvatskom.

Mate Bulić i Frano Pehar – Nisam ja bez korijena