Dance titani Galantis i David Guetta ponovno se udružili na senzacionalnom singlu “Damn (You’ve Got Me Saying)”

Fenomenalne dance snage, Galantis i David Guetta, udružili su se s britanskim pjevačem i tekstopiscem MNEK-om na najnovijem senzacionalnom singlu “Damn (You’ve Got Me Saying)” koji sadrži sample pjesme “Damn (Should’ve Treated You Right)” iza koje stoje So Plush i Ja Rule.

Posljednji put kad su ovi DJ-i surađivali zajedno bilo je na globalnom hitu “Heartbreak Anthem” koji se može pohvaliti zlatnim RIAA certifikatom. Kao i potonja kolaboracija, i “Damn (You’ve Got Me Saying)” zabavna je i zarazna pjesma, koja istovremeno govori o osjećaju žaljenja koji vas prožima kada netko ode iz vašeg života. Većina slušatelja može suosjećati kada posluša ovu pjesmu jer i sami izgovore izraz “kvragu (eng. damn)” kada im se dogodi ovakva pogreška. MNEK pjeva upravo o tome, o želji za vraćanjem unazad i želji da ispravi vlastite pogreške.


“Nakon pjesme ‘Heartbreak Anthem’, David Guetta i ja htjeli smo se ponovno udružiti na nečemu što je više u house stilu. ‘Damn’ je bila urnebes, dala nam je priliku spojiti zvuk iz 2023. s R&B-om ranih 2000-ih. MNEK je jedan od mojih omiljenih izvođača i tekstopisaca, a ovo izdanje se napokon činilo kao prava prilika za suradnju. Njegove početne ideje za pjesmu odmah su me zaintrigirale, tako sam uzbuđen da svijet čuje ovu mješavinu koju smo stvorili.” poručuje Galantis o novom singlu koji će uskoro dobiti i prateći video spot. 

 

Galantis x David Guetta x MNEK – Damn (You’ve Got Me Saying)