LISINSKI PLEŠE POD MASKAMA – VAŠE LICE PLEŠE SKRIVENO!

 

lisinski-plese
 
Ludi fašnik opet je pred vratima, međutim, istini za volju, ludi fašnik pred vratima je još tamo od listopada otkako je Mario Petreković čudom osvanuo kao Beyonce, Giuliano kao Freddie Mercury, Vanda Winter kao Florence Welch, a naš CEO Tomo In Der Muhlen kao legendarni ‘guitar god’ – Slash! Stoga, činilo se i jedino ispravno da vas ekipa najgledanijeg TV showa u Hrvata, Tvoje Lice Zvuči Poznato, dočeka u ovoj, obećajemo – ludoj fašničkoj noći u Lisinskom, kada, baš kao što su to radili protagonisti showa svih ovih mjeseci – možete biti što god poželite. Kauboj, pilot, astronaut ili možda Tomo In Der Muhlen, potpuno je svejedno – jer Vaše lice ionako pleše skriveno!

Dobri ljudi iz Lisinskog i ovog će puta, tradicionalno, za vas maknuti sve stolice iz najveće dvorane kako bi vaši, ne sumnjamo – genijalni, plesni pokreti dobili na dodatnom komforu, u predvorju dvorane goste će ( samo one maskirane! ) zabavljati cirkuska skupina Cirkorama kao i polaznici škole orijentalnog trbušnog plesa Zuzana, a između ostalog, očekujte i babe gatare, žonglere, akrobate, bodypaintere, izrađivače maski te možda ono najbitnije – nagrade koje će uslijediti onim najbolje maskiranima.
A nagrade su:
1. EVO TV (Hrvatska pošta)
2. Izlet za dvoje u organizaciji Agencije Burg (Turistička agencija “BURG”)
3. 2 x AC/DC, prijevoz iz Zagreba i ulaznice (Svikoncerti.eu)
    2 x One direction, prijevoz iz Zagreba i ulaznice (Svikoncerti.eu)
4. Vikend vožnja sa Smart Fortwo Coupe Electric (Avant car d.o.o.)
5. 3 x kartica za gorivo (INA d.d.)
6. 2 x Nakit “Zoppini” (ZOPPINI)
7. Ulaznice za Olivera, Škoru, Jazz.hr (Ravi Coltrane Quartet i Chico Freeman Quartet) i Hanku Paldum (Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog)
8. 2 x Poklon bon ručak za dvije osobe (Karaka)
9. Grafika – Capitol festival
10. 3 x poklon bon za ortopedske uloške (Kuća zdravlja)
11. Poklon paket Carlsberga (Carlsberg Group)

Dakle, jedini zaključak koji ostaje je – masku na lice, plesne cipelice na noge i vidimo se 15.02.2015 u Lisinskom