BOA U TVORNICI KULTURE

boa

Godinu dana nakon izvrsnog nastupa u Vintage Industrial baru, kultni zagrebački predstavnici art – rocka, grupa BOA, 11. travnja dolazi u Tvornicu kulture! Koncert je dio projekta pod nazivom OSAMDESETE– slatka dekadencija postmoderne, kojem je okosnica izložba u HDLU. Setlista će biti pravo iznenađenje mnogima jer su na repertoaru, za promjenu, isključivo pjesme iz osamdesetih godina. Eventualno, poručuje Boa, se potkrade koja pjesma iz ranih devedesetih kao što je fantastična „Kao mir“ s Josipom Lisac.

U prodaji je samo 250 ulaznica, a uz BOU, boje „osamdesetih“ branit će još jedna kultna makedonska grupa čije će ime i datum koncerta organizatori otkriti u srijedu 25. ožujka.Boa će izvesti ono najbolje zbog čega su stekli status jednih od predstavnika osamdesetih: “Tako lijepa”, “Za vezu je potrebno dvoje”, “Milion”, “Svi tvoji poljupci“, “Stup od soli” , “Jer ljubav je”… i zbog čega su održali stotine koncerata pred tisućama obožavatelja.
Boa danas nastupa u sastavu Mladen Puljiz, Zvonimir Bučević – Buč, Darko Braje, Slavko Remenarić, i Mladen Malek, a grupi su poseban doprinos dali Paolo Sfecci, Damir Košpić i Igor Šoštarić.