Gdje nestaju ulaznice za nastup stand up komičara Jimmyja Carra?

jimmy

Jimmy Carr je stand up komičar poznat po izuzetno brzom verbalnom okidaču ili jednostavno rečeno – jezik mu je opasniji od pištolja! Najbolji je kada ga gledate uživo, a vještina koju je razvio do savršenstva je nadmudrivanje s publikom ili takozvani “heckling”. Baš iz tog razloga je “nestalo” 88% ulaznica za njegov show “Gagging Order” s kojim dolazi u utorak 12. svibnja u zagrebački LISINSKI. Do nastupa nas dijeli malo više od mjesec dana, ali ne oslanjajte se na to da ćete ulaznice kupiti u zadnji čas jer ih tada, vrlo izgledno, više neće biti. Naime, Jimmyjev nastup u Ljubljani 11. svibnja u Cankarjevom domu davno je rasprodan, a to će se uskoro biti i slučaj s nastupom u Zagrebu gdje je već sad rasprodano 88% dvorane.

“Gagging Order” garantira urnebesni večernji izlazak. Show se sastoji od priča, skečeva, viceva, dosjetki,… inteligentnih, brzopoteznih, grubih i nekih sasvim neočekivanih. Svi ste dobrodošli, samo ostavite kod kuće savjest, osjećaj za pristojno i moralni kompas jer Jimmy Carr je čovjek bez dlake na jeziku. Show je namijenjen osobama starijima od 16 godina.

Isječci iz tiska:
“Fantastičan – Carr je broj jedan na listi komičarskih bezobraznika” – The Times

„Komičarski junak našeg doba“ – The Guardian

“Čudo za promatranje… igra se s granicama, ali uživat ćete. Ako Jimmy Carr može tijelu učiniti isto ovo što radi mozgu, njegova djevojka mora da je najsretnija žena na planeti” – Scotsman

HECKLERS BEWARE:  http://youtu.be/vZpI4ILTlI8