Naslovna pjesma hit serije Kumovi “Ti budi ti”u izvedbi Marka Škugora i klape Madre Badessa

Naslovna pjesma ”Ti budi ti” hit serije Nove TV ”Kumovi” spojila je šibenskog tenora Marka Škugora s autorima Tončijem i Vjekoslavom Huljić.
”Ovdje se radi o obradi instrumentalne pjesme ‘Still Water’ koja izlazi na novom albumu ‘Mediteraneo’. Ta pjesma je savršeno sjela kao naslovna pjesma serije ‘Kumovi’. Napravio se samo manji aranžmanski zahvat, s tekstom Vjekoslave Huljić i sve se to glazbeno uobličilo kroz zvuk klape Madre Badessa. Time se uspješno glazbeno ilustrira Dalmatinska zagora koja je ujedno bila i inspiracija za seriju. Jako sam zadovoljan, serija mi je bila vrlo inspirativna jer je drugačija i s guštom ju pogledam”, izjavio je Tonči Huljić.

Mediteranskom zvuku naslovne pjesme ”Kumova” doprinio je i Marko Škugor koji kaže: ”Stvarno sam počašćen što mogu pjevati Tončijeve melodije i Vjekoslavine bezvremenske tekstove. Nadam se da je ovo jedan od takvih i stvarno mi je drago sudjelovati na ovom projektu’.’
U spotu za pjesmu “Ti budi ti” pojavljuju se i protagonisti serije, glumci Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev koje publika prati u ulogama Janka i Luce.