Heidi Klum i Pedro Pascal u novom spotu Sie

heidi 

Supermodel Heidi Klum i glumac Pedro Pascal iz serije “Igre prijestolja” glume u novom, netom objavljenom spotu Sie “Fire Meet Gasoline”!Spot je režirao Francesco Carrozzini, a ekipa je na setu spojila ugodno s korisnim, odnosno glazbu Sie i liniju donjeg rublja kojeg potpisuje Heidi Klum. U spot je uklopljena i poznata plava perika koju nosu Sia i koja je na omotu aktualnog i hvaljenog albuma

“Sia je jedna od onih nevjerojatnih umjetnica koje u svoj posao unose toliko strasti i oduševljena sam što sam dio njezinog spota bza pjesmu ‘Fire Meet Gasoline.’  Sjećam se da sam bila oduševljena kada sam prvi puta čula njezin glas u ‘Breathe Me”  kaže Heidi Klum, napominjući kako joj se sviđaju i mnoge pjesme koje je Sia pisala za druge izvođače.
S albuma je do sada objavila hitove “Chandelier” (više od 680 milijuna pogleda na YouTubeu) i “Elastic Heart”. Sia napisala i tekst za pop hitove: Rihanna (“Diamonds”), Katy Perry (“Double Rainbow”), Britney Spears (“Perfume”), Kelly Clarkson (“Invincible”), Beyoncé (“Pretty Hurts”), a radila je i sa Celine Dion te Kylie Minogue i Angelom Haze.

POGLEDAJTE VRUĆE SCENE U “FIRE MEET GASOLINE”