Istinita ljubavna priča ovjekovječena u spotu “LJUBAV” Ivane Kindl

kindl

Zarazni plesni ritam singla “Ljubav” s kojim se Ivana Kindl u prvom tjednu emitiranja popela na visoko deveto mjesto IHG-ove ljestvice najemitiranijih singlova dobio je svoje video izdanje. Uz samu Ivanu, protagonisti ovog videa su Lana i Andro čiju je ljubavnu vibru Ivana osjetila među brojnom publikom na jednom od koncerata. Da ih istinski ljulja ljubav ovaj će par potvrditi i vjenčanjem koje će se održati nedugo nakon premijere glazbenog spota “Ljubav”.

“Video za Ljubav dočarao je lepršavu atmosferu pjesme, opuštenost i spontanost bez određene radnje. Najposebniji začin spota su Lana i Andro, prekrasni mladi ljudi koji su me očarali svojom ljubavlju i poželjela sam da svoju iskonsku emociju prenesu u spotu i sretna sam što su pristali na suradnju. Kao veliki zaljubljenik u prirodu spot je prepun prekrasnih kadrova polja makova i privatnog vrta u kojem smo snimali, a spektakularni neboderi u Strojarskoj su dali neku posebnu draž. Ovo je prva suradnja s Markom i Tomislavom iz NEXUS produkcije koji su zaslužni za snimanje i režiju”, rekla je Ivana.
Video je sniman u Art hotelu Like, privatnom vrtu, kod nebodera u Strojarskoj ulici u Zagrebu te na lokaciji u neposrednoj blizini Koprivnice. Za styling je zaslužan Zoran Aragović (BiteMyStyle), dok se za šminku pobrinula Sanja Agić.Spot možete pogledati na :
https://www.youtube.com/watch?v=72Nlwy8kmRk