Ljubav na mediteranski način u novom spotu „Jedan u nizu“ Ivana Zaka

zak

Pjesma „Jedan u nizu“ koja već tjednima osvaja glazbene top ljestvice u Hrvatskoj i zemljama regije dobila je svoje dugoočekivano video izdanje. Fanovi Ivana Zaka od sada mogu i vizualno uživati u ljubavnoj priči singla kojim je uspješni kantautor najavio tek izdani album.Novi spot svojevrsni je nastavak priče ispričane u video uratku „Usne varane“. U njemu se naime pojavljuje isti glumački par koji vješto pokazuje što se u međuvremenu dogodilo s njihovom ljubavi. Šetnja prekrasnim lokacijama, specifična arhitektura i jedinstvena obala Jadrana živo prenose sve čari Mediterana.

„Snimanje spota za pjesmu „Jedan u nizu“ bio je čisti užitak; vjerujem da će moji fanovi gledanjem spota to moći i osjetiti. Osim što sam uživao u prekrasnoj atmosferi i ambijentu, uvijek je zadovoljstvo raditi s profesionalcima koji imaju osjećaj i za najsitnije detalje. Ovim je spotom dočarana ljubav na mediteranski način, a za nju kažu da je uvijek nabijena posebnim emocijama“ – kaže Ivan Zak.
Tekst i glazbu pjesme „Jedan u nizu“ kao i do sada potpisuje sam Ivan Zak, a u aranžmanu mu se ovog puta pridružio Luka Kovačić.
S pjesmom „Jedan u nizu“, Ivan Zak po treći put nastupit će na CMC festivalu koji će se održati u Vodicama 12. i 13. Lipnja.Novi Ivanov spot pogledajte na sljedećem inku:https://www.youtube.com/watch?v=ZEWQrMV8DvE&feature=youtu.be